Om oss

Bymarkens manus- och mediakonsulter är ett företag som hjälper dig som drömmer om att bli författare. Vi hjälper dig att bearbeta ditt manus och förbättra språket för att du ska få fram ditt budskap på ett riktigt bra sätt. Vi ger dig tips på hur du utvecklar ditt språkbruk och dina gestaltningar av karaktärer, miljöer och händelser. Vi coachar dig genom hela processen, från skrivande till färdig bok. 

När det är dags för utgivning kan du som beställt en redaktörsläsning få erbjudande om att ge ut din bok på Bymarken Förlag. Mer om bokutgivning hittar du här.

SÅ HÄR JOBBAR VI

När vi får ditt bokmanus läser en av oss igenom texten i Word och ger förslag på justeringar med hjälp av formateringsverktyget. Därefter tar du som författare över och går själv igenom din text och godkänner eller godkänner inte våra justeringar. Eftersom det är du som är författare till ditt bokmanus eller din text, är det du själv som bestämmer vilka av våra förslag du vill ta till dig och hur du vill bearbeta manuset efter den första vändan hos oss. När du har gjort de justeringar du vill göra skickar du åter texten till oss och vi gör en andra genomläsning, denna gång med mer fokus på småfel som missade punkter, särskrivningar etc. Vilken typ av justeringar vi gör beror på vilken tjänst du vill ha.

Vi hjälper även till med översättning av lättare texter från engelska till svenska eller tvärt om.