20191029

”Jag har haft ett samarbete med Kristina i fyra år. Hon har hjälpt mig med redaktörsläsning och korrekturläsning av fyra böcker, och jag skulle aldrig välja någon annan. Hon är professionell, noggrann och gör alltid ett superbra jobb! Har redan rekommenderat henne till vänner och bekanta.” 
- Tomas Öberg

2016-05-11

Tack Kristina för inkännande läsning med lektörsögon.
Nu har jag fått ny energi att redigera mitt manus!
/Gunilla

Tack så mycket för ett riktigt bra arbete med mitt manus. Efter att blivit refuserad ett tiotal gånger av olika förlag, så har jag nu fått kontakt med två av de största förlagen som båda är stort intresserade av att ge ut min bok. Utan er konstruktiva och pedagogiska kommentarer gällande min text hade det aldrig gått vägen. Är så glad och tacksam för ni alltid tog er tid att förklara mina ibland dumma frågor. Jag kommer att rekommendera er till alla som vill ha manushjälp. Hör av mig när jag vet vilket förlag det blir.
/En stor och varm kram från Lena

Jag hade förmånen att arbeta med Kristina när jag jobbade med min första roman Herr Lombardo och jag är övertygad om att utan hennes hjälp hade jag aldrig fått den publicerad. Kristina är mycket hjälpsam, kreativ och har ett positivt samt flexibelt tillvägagångssätt som jag tror passar de flesta. Jag rekommenderar att du anlitar henne om du kämpar med ett manus och behöver hjälp att ta det till nästa nivå och förhoppningsvis få det publicerat.
/Christian Johansson

Kristina Simar var min första lektör för min debutroman Som Zlatan fast bättre.Jag kan säga så här: Hon har satt ribban väldigt högt! Hon gjorde ett så bra jobb att jag snart hoppas att få jobba med henne igen. Sitter och skriver på min andra bok. För mig kommer det att vara en självklarhet att be henne läsa den! Jag har enbart gott att säga! Önskar att alla hade en chans att få jobba med henne någon gång!
/Niclas Christoffer, författare

anomaR Förlag AB har sedan många år tillbaka ett givande och fantastiskt samarbete med Kristina Simars företag och hennes medhjälpare. Som förlag vill man känna trygghet och förtroende till sina samarbetspartners. Det är värt mycket. Vi känner oss alltid nöjda och trygga när vi lämnar över manus till Kristina. Ett gott samarbete bygger på förtroende och det har vi för Kristina Simars företag.
 

Tack Kristina för ett professionellt utfört arbete med både skärpa och lyhördhet, vilket det senare inte är alltför vanligt inom den konstnärliga sfären. Där råder oftast envägskommunikation. Erkänslor lämnas också för ett trevligt bemötande samt för din entusiast som onekligen smittade av sig och gav mersmak på skrivandet. 
/Assar Andersson, den 28 jan 2010

Jag måste passa på att Tacka dig extra för det underbara samarbete vi haft gällande min bok Ett helvetes jävla liv Ditt arbete ”redigering och korrekturläsning”, har gjort så att mina ord fått glans och mitt manus är nu vackert flytande och läsvärt. Ditt arbete har också lett mig framåt i mitt skrivande, gett mig insikt och jag säger Tack Kristina du är en klippa.
/Tove Birkeland Brandt

Hej Kristina! Så kul att vara här och skriva i din gästbok. Passar också på att tacka så hjärtligt för mycket fin och kunnig hjälp med lektörs- och korrekturläsning av mina böcker Barkhes döttrar och Barkhes son. Alltid så kul att jobba med dig - hoppas det blir många fler gånger!
/Kram från vännen Bodil Mårtensson!

Hej Kristina! Förstår att du har ett heltidsjobb med din sida, och allt du gör. Men böcker är KUL! Ger du ut egna böcker? Vilken genre, i så fall?? Jag såg att Hoi gett ut GRYNINGSPYROMANEN -jag känner väl till denna historia då jag arbetar som polis i Kristianstad. Men Hoi tar rejält betalt i förskott, medan Recito Förlag har en helt annan utgivning.
/Önskar Cherstin

Hej Kristina! Tack för ett gott samarbete. Storyn blev ju riktigt bra till slut.
/Kareem, 19 oktober 2010

Tack Kristina! Vi är nog många som är glada över att du finns. Du har visat ett personligt intresse och engagemang i dina kommentarer i mitt manus. Du får en att känna sig speciell, ja nästan utvald. Det är just den formen av ”coachning” som man behöver för att gå framåt och inte ge upp.
Tack än en gång. Kram/Elene Larsson 8 april 2010

Hej Kristina, och tack för din kommentar! Jag blir förstås jätteglad över ditt engagemang och din vilja att sprida ordet om Udda. Lycka till med lektörsjobb och ditt arbete med orden!
/Sara Lövestam, 5 sep 2009

Tack Kristina för ditt helhjärtade arbete med att läsa mitt kommande manus och även min poesibok Längtans blåa trådar! Tack för att du puffar och stöttar! Jag uppskattar allt du gör för mig och mitt skrivande.
/Kram! Signhild, 29 aug 2009

Redaktören, lektören och korrekturläsaren, Kristina Simar har på ett mycket professionellt sätt lotsat mig till utgivning.
/Boris Söderberg 2014-11-06

Du är verkligen riktigt duktig på att hjälpa till med manus tycker jag! Tänker säga en sak som kanske låter inställsamt eller något, men jag menar verkligen det på allvar: Du är en av dem som gav mig bäst konstruktiv kritik på min första bok och jag är verkligen så otroligt glad för det! Vill att du ska veta det och att jag tycker att du gör ett jättebra jobb när du jobbar med manus!
/
Emma

Jag vill överösa Kristina med beröm för att hon är en underbar person att jobba med. Jag kan varmt rekommendera henne till alla. Kristina du är toppen!
/Erika Bengtsson

Tack Kristina för all hjälp. Förutom att vara en kompetent lektör är du en fantastisk människa. Det är en fröjd att få arbeta med dig!
/Eva Lager

Tack för det fina jobbet du gjorde med mitt manus
/Anna Gable